Betalt strømming med annonser? Hvilke tilbud Netflix har planlagt for fremtiden

Netflix lanserer billigere abonnement som er annonsebaserte. Årsaken er å stanse fallet på abonnerende brukere, ved å tilby et rimeligere alternativ. Tilbudet i dette alternativet vil kanskje være litt annerledes. Det vil blant annet være mindre innhold i dette abonnementet. Deres tilbud inkluderer allerede tre ulike abonnementer som det er mulig å velge mellom. Den billigste er Basis, som gir strømmetilgang uten HD-innhold. Videre har de et Standard og et Premium. Standard gir muligheten for to strømmede med HD-innhold, mens Premium gir fire strømmede med Ultra HD-innhold. Strømmegiganten vil dermed kunne tilby noe som kan passe ethvert budsjett.

Det er vanlig andre steder med annonsebaserte innhold. Ofte assosieres dette med hvordan det er på TV-kanaler med reklameinnslag i pausene mellom programmene. Du kan for eksempel se Fotball live stream gratis ved å ha minst én krone på spillekontoen. NRK har i lang tid vært uten reklame, mot en betaling på lisens. TV-kanaler som Tv2 har valgt annonsebruk, mot at det ikke må betales en avgift som NRK-lisensen. Det er dermed ulike løsninger for å kunne strømme ting. Netflix velger en måte å gjøre det rimeligste alternativet tilgjengelig for brukere som synes at et Basis abonnement, blir for dyrt.

Nytt tilbud for en kundeflukter

Det er ulike grunner for at Netflix velger å satse på annonser. Kundeflukt er uten tvil en av årsakene. En lavpris av strømmetjenesten kan være en løsning for kunder som har valgt å rømme fra tjenesten. Altså avsluttet medlemskapet. Dette er også en løsning for å forhindre passorddeling. Videre kuttes det i investeringer i TV-programmer og filmer. Dersom brukere tolererer reklame for en lavere pris, blir dette en løsning på kundeflukten på bakgrunnen av dette. Strømmetjenesten skal nemlig ha mistet 200.000 abonnenter. Strømmetjenesten sitt tap av abonnenter er det første på over et tiår.

Flere faktorer spiller inn på tapet av abonnenter ifølge en rapport fra selskapet. Først skyldtes dette gjerne som følge av en pandemi som roet seg. Det kan også skyldes nye konkurrenter. Vekstmulighetene hemmes også av folk som deler kontoen sin med flere andre. Det er snakk om 100 millioner husholdninger utenom abonnentene som har tilgang til strømmetjenesten. Treg økonomisk vekst og inflasjon kan også ha noe innvirkning. Tilgang til tv og kostnader for internett-trafikken kan være blant andre innvirkninger. Det er ulike faktorer som spiller inn på endringer og justeringer. Noe som er ganske vanlig innen bransjer og tilbud som dette her.

Ny avgift en løsning?

Videre tiltak som skal forbedre de økonomiske tilbudene er en ny type avgift for strømmede utenfor hjemmet. Registreres for eksempel kontoen din på TV-er utenfor ditt hjem, må det betales en avgift. Det er ikke bestemt om det blir en endelig ordning i alle land. Ulike løsninger kan igangsettes i de ulike landene. Konsekvensen av å ikke betale avgiften, er at brukeren din blir blokkert på den aktuelle TV-en som lånet kontoen din. Ekstraavgiften gjelder ikke på mobile enheter, når du er på reise. Dette er dermed en fordel for deg. Du kan også forsikre deg om at kontoen din ikke blir «lånt» av andre brukere.

Nå har det jo vist seg at Netflix ikke har mistet like mange kunder som forventet. Dette spiller også inn på hvordan tilbudet til strømmetjenesten blir. Flere er glad i å bruke strømmetjenester som Netflix. Abonnenter kan starte og avslutte medlemskapet sitt. Det vil si at de kan fortsette pauserte medlemskap. Strømmetjenesten venter nemlig en kundevekst. Stranger Things er en drivende kraft bak utviklingen til Netflix. Det har dermed blitt femdoblinger av seriens tidligere sesonger i tillegg. Omsetningsvekst er som regel prioriteringen til de fleste strømmetjenester. Noe som kan gjøres med deres optimaliserte prisingsmodell. Noe som vil gjøres med et enda billigere abonnement.

© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme