BookBeat er en populær streamingtjeneste for lyd- og e-bøker som tilbyr et bredt utvalg av titler innen ulike sjangre. Med BookBeat kan abonnentene glede seg over tilgang til et stort bibliotek med bøker, enten de foretrekker å lytte til lydbøker eller lese e-bøker.

Tjenesten tilbyr fleksibilitet og bekvemmelighet ved å gi brukerne muligheten til å nyte litteratur når som helst og hvor som helst, enten de er på farten eller hjemme. Med et variert utvalg av titler og en brukervennlig plattform, er BookBeat et attraktivt alternativ for de som er interessert i å oppdage og utforske ny litteratur.

Hva er bookbeat?

BookBeat er et kjent navn innen online bokindustrien og er kjent for sitt imponerende bibliotek innen streaming av både lyd- og e-bøker. Bookbeat tilbyr et bredt utvalg av alle sjangre ettersom biblioteket er satt sammen av over 900.000 verk. Dermed har Bookbeat et alternativ for deg, enten du er fan av fantasy, romanse, tidløse klassikere eller selvutviklingsbøker.

Opprett konto

Hvis du ønsker å ta i bruk bookbest, må du ført opprette en konto. Denne prosessen er meget intuitiv ettersom det kun er å følge registrerinsintroduksjone samt velge det abonomentalternativaet som er best for deg. Når du registrerer deg er det ofse du får en mulighet til å prøve ut tjenesten gratis i en liten periode. Deretter er det bare å utforske en ny verden av leseopplevelser.

Prøv Bookbeat gratis

Hvis du er usikker på hvilket abonoment du kan nyte best av, eller om sortemnaget til Bookbeat passer din smak, er det ikke nødvendig å binde deg til plattformen med en gang. Dette er fordi Bookbeat ofte tilbyr 30 dager gratis når d ført registerer deg. Dermed kan du sjekke ut de ulike titlene på plattformen samtidig som du kan finne ut av ditt eget forbruk av plattformen for å velge et abonoment som passer for deg.

Ett abonnement som passer deg

Ikke alle har samme lesevaner og preferanser, derfor har Bookbeat to ulike abonnementsalternativer til ulike priser for å tilby alle lesere et godt alternativ. hver tilpasset forskjellige behov og budsjetter.  

Basic Abonnement

Dette abbonomentet koster 79kr i måneden og tillater kundene å lytte 20 timer i måneden. Hvis du ønsker å legge til ekstra brukere, koster det 49 kr ekstra i måneden.

Standard Abonnement

Dette abonnementet tillater lyttere å høre 50 timer per måned og koster 129 kr Per måned. Hvis du ønsker å legge til en ekstra bruker, koster det 49 kr ekstra i måneden.

Premium Abonnement

Premium alternativet tillater lyttere å ta i bruk plattformen i 100 timer per måned og koster 179kr per måned. I tillegg koster det 49kr ekstra per ekstra profil som tar i bruk abonomentet.

Nyt over 900.000 lydbøker og e-bøker hos BookBeat

BookBeat har et meget stort bibliotek som inneholder bøker av alle sjangre, forfattere, temaer of emner. Dermed kan alle interesser være dekket for å tilby en opplevelse som passer enhver smak. I tillegg oppdateres biblioteket jevnlig med nyutgivelser.

Her er de mest populære bøkene hos Bookbeat akkurat nå

Akkurat nå er det «Omgitt av idioter» av Thomas Erikson, «Den edle kunsten å gi faen» ac Mark Manson, og «Ektemannens hemmelighet» av Liane Moriarty, på topplistene hos Bookbeat. I tillegg er en rekke norske krimbøker av forfattere som Jo Nesbø, og Jørn Lier Horst stadig populære titler på plattformen.

Ofte stilte spørsmål:

Hvordan oppretter jeg en BookBeat-konto?

For å opprette en konto på Bookbeat, må du besøke hjemmesiden eller laste ned appen for så å følge registreringsinstruksjonene og velge et abonnement som passer for deg.

Hvilke betalingsalternativer har du?

Plattformen tilbyr ulike betalingsalternativer, som gjør at du kan velge hva som passer deg best.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, Du kan opprette en konto utenfor Norge, ettersom plattformen er tilgjengelig i flere land!

5,0 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme