Fra spennende filmer til populære TV-serier tilbyr plattformen et bredt spekter av innhold som passer for alle smaker. Med eksklusive serier som «Yellowstone» og «Star Trek: Picard» skiller Paramount+ seg ut med sitt unike og kvalitetsrike innhold. Utforsk de ulike abonnementsnivåene som passer til dine behov og budsjett, og opplev en førsteklasses strømmeopplevelse uten avbrudd.

Paramount+ innholdsbibliotek og eksklusivt innhold

Paramount+ har et imponerende utvalg av innhold som vil fenge norske seere. Fra spennende filmer til populære TV-serier, originalproduksjoner og direktesendinger tilbyr plattformen et mangfoldig innholdsbibliotek som passer for enhver smak. Det som virkelig skiller Paramount+ fra andre strømmetjenester er det eksklusive innholdet som ikke er tilgjengelig andre steder. Med originale serier som «Yellowstone» og «Star Trek: Picard», har Paramount+ klart å skape en buzz blant seerne med sine unike historier og høye produksjonsverdier.

Abonnementsnivåer

Paramount+ tilbyr flere abonnementsalternativer som passer til ulike behov og budsjetter. Her er en nærmere titt på de tilgjengelige planene:

Paramount+ Essential

Med Paramount+ Essential får du tilgang til hele innholdsbiblioteket til en rimelig pris på $7,99 per måned (eller $79,99 per år). Denne planen gir deg friheten til å utforske et bredt utvalg av filmer, TV-serier, originalproduksjoner og direktesendinger. Det eneste «haken» er at du må tåle reklameavbrudd mellom innholdet. Dette alternativet er ideelt for de som ønsker et omfattende innholdsbibliotek, men ikke har noe imot å se reklamer innimellom.

Paramount+ with SHOWTIME

Dersom du foretrekker en reklamefri opplevelse og ønsker tilgang til alt innholdet uten avbrudd, kan Paramount+ with SHOWTIME være det rette valget for deg. Prisen for denne planen varierer avhengig av hvilken pakke du velger, men den gir deg en problemfri strømmeopplevelse uten reklamepauser. I tillegg inkluderer denne planen SHOWTIME, slik at du kan nyte populære serier og filmer fra denne kanalen i tillegg til Paramount+s innhold. Med Paramount+ with SHOWTIME kan du tilpasse strømmeopplevelsen din basert på dine preferanser og budsjett, samtidig som du får tilgang til en imponerende samling av underholdning.

Streamingkvalitet og enhetskompatibilitet

Selv om Paramount+ for øyeblikket ikke tilbyr innhold i 4K HDR eller med Dolby Atmos-lyd, gir tjenesten likevel en førsteklasses strømmeopplevelse med høy kvalitet. Med TV-serier som streames i 1080p HD og filmer i samme oppløsning, kan du glede deg over skarpe bilder og klare detaljer uansett hva du ser på. Paramount+ er også kompatibelt med en rekke enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, smart-TV-er og spillkonsoller, slik at du kan nyte innholdet på favorittplattformen din når som helst og hvor som helst.

Paramount+ originaler og eksklusive programmer

Paramount+ byr på et imponerende utvalg av originalproduksjoner og eksklusive programmer som treffer det norske publikumet. Blant de mest populære originalseriene finner vi «Yellowstone», en spennende western-dramaserie som følger familien Duttons liv, og «Star Trek: Picard», som tar seerne med på nye eventyr med den ikoniske karakteren Jean-Luc Picard fra Star Trek-universet. I tillegg har Paramount+ eksklusive rettigheter til en rekke andre programmer og filmer som er populære blant norske seere. Dette inkluderer et variert utvalg av TV-serier, filmer, dokumentarer og animasjonsserier som appellerer til ulike smaker og interesser. Med jevnlige oppdateringer og nye tillegg til biblioteket, fortsetter Paramount+ å tilby et bredt spekter av kvalitetsinnhold som holder det norske publikumet engasjert og underholdt. Det varierte utvalget av originalproduksjoner og eksklusive programmer på Paramount+ gjør plattformen til et populært valg blant norske seere som søker etter spennende og unike underholdningsalternativer. Med sitt fokus på å tilby kvalitetsinnhold som appellerer til et bredt spekter av interesser og smaker, fortsetter Paramount+ å være en ledende strømmetjeneste på det norske markedet.

Opprette og administrere Paramount+ profiler

For å opprette og administrere profiler på Paramount+, følg disse trinnene:

På en tilkoblet TV

  1. Åpne Paramount+-appen og klikk på «Logg inn med partner».
  2. Velg TV-leverandøren din. Du vil motta en aktiveringskode.
  3. Gå til paramountplus.com/activate på en datamaskin eller mobil enhet og skriv inn aktiveringskoden fra TV-en.
  4. Du blir omdirigert til påloggingssiden for TV-leverandøren din. Logg inn med brukernavn og passord.

På en mobil enhet

  1. Last ned Paramount+ appen fra appbutikken på enheten din.
  2. Åpne appen, klikk på «Logg inn med partner» og velg TV-tjenesteleverandøren din.
  3. Logg inn med brukernavn og passord for TV-leverandøren din.

På Paramount+ nettstedet:

  1. Klikk på «Logg inn med partner» på registreringssiden.
  2. Velg TV-tjenesteleverandøren din.
  3. Logg inn med brukernavn og passord for TV-leverandøren din.

Hvis du ikke allerede har en Paramount+-konto, blir du bedt om å opprette en. Når kontoen er opprettet, er enheten din klar til bruk, og du kan nå administrere profiler på Paramount+!

Frakoblet visning på Paramount+

Med frakoblet visning på Paramount+ kan brukerne laste ned utvalgt innhold til enhetene sine og se det uten aktiv internettforbindelse. Denne funksjonen er ideell for brukere som ønsker å se favorittprogrammene sine mens de er på farten, uten bekymring for dårlig internettdekning eller høye mobildatakostnader. 

Ved å laste ned innholdet på forhånd kan brukerne se det når som helst og hvor som helst, selv uten Wi-Fi- eller mobildataforbindelse. Frakoblet visning gir enkel tilgang til innholdet, slik at brukerne kan nyte favorittserier og filmer uten avbrudd eller buffering. Denne funksjonen gjør Paramount+ til et fleksibelt og brukervennlig alternativ for strømming av innhold og gir brukerne en enda bedre strømmeopplevelse.

Direkte-TV og sport på Paramount+

Paramount+ tilbyr en Direkte-TV-funksjon som gir brukerne tilgang til en rekke live-TV-kanaler, inkludert nyheter, sport, underholdning og mer. Denne funksjonen gir seerne muligheten til å se favorittprogrammene sine i sanntid, og inkluderer også sportsbegivenheter fra en rekke populære ligaer og arrangementer. 

Plattformen tilbyr direkte dekning av fotball, basketball, baseball, ishockey og andre idretter, samt eksklusive sportsprogrammer og sportsnyheter. Med Direkte-TV-funksjonen kan seerne holde seg oppdatert på de siste sportsbegivenhetene og se favorittlagene sine konkurrere live, uansett hvor de er. Dette gjør Paramount+ til et ideelt valg for sportsfans som ønsker å følge med på alle de spennende sportsbegivenhetene i sanntid, samtidig som de har tilgang til et bredt spekter av annet live-TV-innhold.

Feilsøking og kundestøtte

Paramount+ tilbyr omfattende feilsøking og kundestøtte for å sikre en problemfri opplevelse for sine brukere. Uansett hva slags problem du støter på, enten det gjelder å komme i gang, håndtere betalinger og abonnementer, eller løse tekniske problemer, har Paramount+ en løsning for deg. Deres internasjonale hjelpesenter gir tilgang til online ressurser, inkludert brukerveiledninger og FAQ, samt muligheten til å kontakte kundeservice direkte for personlig assistanse. For enkel pålogging på ulike enheter tilbyr Paramount+ enkelte steg-for-steg-instruksjoner for en rekke plattformer, inkludert desktop, mobile enheter, og smart-TV-applikasjoner som Apple TV, Android TV, og Amazon Fire TV, sikrende at du enkelt kan fortsette å nyte ditt favorittinnhold uansett hvor du er.

Kontosikkerhet og personvern

Kontosikkerhet og personvern er av høyeste prioritet på Paramount+, som implementerer robuste sikkerhetstiltak for å beskytte brukernes data og personlige opplysninger. Dette inkluderer krypteringsteknologi for å sikre at sensitiv informasjon forblir privat, samt muligheten til å autentisere kontoen gjennom tofaktorautentisering for ekstra beskyttelse.

Paramount+ overholder også strenge retningslinjer for personvern, med tydelig informasjon om datainnsamling og -bruk, samt transparens rundt hvordan data behandles og beskyttes. Gjennom regelmessige sikkerhetsoppdateringer og streng overvåkning av systemene, sikrer Paramount+ at brukernes personvern og sikkerhet ivaretas på best mulig måte, slik at de kan ha tillit til plattformen og nyte strømming av innhold uten bekymringer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Paramount+, og hvilket innhold er tilgjengelig på plattformen?

Paramount+ er en strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av underholdning, inkludert over 45 000 episoder fra kanaler som BET, CBS, og Nickelodeon, samt originalserier, filmer, og dokumentarer. Innholdet spenner fra live sport og nyheter til diverse underholdningsprogrammer.

Hva er de forskjellige abonnementsnivåene som tilbys av Paramount+?

Det er to hovedabonnementsnivåer: Paramount+ Essential, som tilbyr tilgang til hele biblioteket med begrenset reklame, og Paramount+ med SHOWTIME, som gir en reklamefri opplevelse samt tilgang til SHOWTIME-originaler.

Hvordan kan jeg få tilgang til og utforske innholdsbiblioteket på Paramount+?

For å utforske innholdsbiblioteket på Paramount+, kan du besøke deres offisielle nettside og prøve tjenesten gratis i 7 dager, noe som gir deg muligheten til å se tusenvis av filmer og TV-serieepisoder.

4,3 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme