Hva er Nextory?

Nextory er en digital bokplatform som tilbyr et bredt utvalg av både e-bøker og lydbøker. Appen er praktisk ettersom alt på ett sted. Dermed kan du både lytte og lese til dine favoritt bøker. Dette kan du få tilgang til gjennom de ulike abonnomentsalternativen til Nextstory som er tilpasset enhver lese- og lyttepreferanse.  

Nextory

Opprett konto

Hvis dy ønsker på komme i gang med å lytte of kede til bøker i Nextory-universet, np du først gå inn på nettsiden eller appen for å opprette en konto. Denne registreringsprosessen er brukervennlig og gir den en god oversikt over de ulike abonomentene for at lett kan finne ett som passer ditt behov og interesser.

Prøv Nextory gratis

Hvis du er litt usikker på om dette er noe for deg, eller hvilke abonnement du skal binde deg til, er det lurt å ta i bruk muligheten til å teste ut plattformen gratis. Akkurat nå har Nextstory et tilbud om å teste ut plattformen gratis i 30 dager. Dermed har du muligheten til å teste ut de mangfoldige biblioteket av e-bøker og lydbøker, smart bestemme deg om du har tid til å lytte og høre nok. Deretter kan du velge å forplikte deg til et abbonoment.

Ett abonnement som passer deg

Det er ikke alle som har like mye til til å lytte og lese like mye som andre, dermed er det ikke sikkert alle abonnementene passer alle vaner. Dette forstår Nextory, ettersom de tilbyr tre ulike abbonomentsalternativer for å møte et maktet med ulike lesevaner varierer.

Basic abonnement

Standard abonnementet koster 149kr i måneden etter de første 30 dagene gratis. Dette alternativet gir deg tilgang til å lytte og lese i opptil 30 timer i måneden. I tillegg kan du ha 4 brukere, men kun en kan ta i bruk plattformen om gangen.

Premium Abonnement

Premium abonomentet koster 179kr i måneden etter de første 30 dagene gratis. Dette alternativet tillate brukere opptil 100 timer med å lese og å lytte per måned. Også her kan du har 4 brukere, men kun en kan høre om gangen.

Unlimited Abonnement

Dette abonnementet koster 199kr per måned etter de første 30 dagene gratis. Dette abonnementet tillater brukere å lese og lytte så mye som de ønsker i løpet av en måned. I tillegg tillater dette alternative at opptil 4 brukere lytter samtidig.

Flere hundretusen e-bøker og lydbøker hos Nextory

Det best med en plattform som Nextory, er at de har en imponerende samling av en mengde ulike e-bøker og lydbøker. I tillegg er sortimentet til plattformen fortsatt voksende. Dermed vil plattformen kun utvide sitt bibliotek. Dette tillater at lesere og lyttere med ulike smaker i litteratur har en mengde med alternativer. Enten du ønsker å lese nye bestselgere, tidløse klassikere, ellerverk av nye forfattere, har Nextstory mest sannsynlig noe for deg. Den store variasjonen av både sjangre, forfattere og temaer gjør at en hver bruker kan finne noe som passer sin smak.

Her er de mest populære bøkene hos Nextory akkurat nå

Hvis du ønsker å prøve ut de mest populære bøkene i norge, gir Nextory den en enkel oversikt over disse slik at du alltid kan holde deg oppdatert. Disse er og sortert innen de mest populære bøkene per kategori. Dermed kan du lese de mest populære bøkene innen krim, romanse og andre sjangre. I 2023 var den mest populære boka. på Nextstory «Min skyld» av Abid Raja. Andre populære bøker på plattformen er Jo Nesbøs «kongeriket, og «Dobbeltliv» av Iris Martenson. For ynge publikum, er «Prompetroll» av Bjørn Ousland en populær bok.

Ofte stilte spørsmål:

Hvordan oppretter jeg en Nextory-konto?

Opprettelsesprosessen til Nextsory er meget intuitiv. Du trenger kun å besøke deres app eller nettside for så å velge et abbonnoment som passer deg og deretter følge registreringsinstruksjonene.

Hvor mye koster Nextory per måned?

Nextory tilbyr tre ulike alternativer på sine abonnement for å tilpasse ulike brukeres behov og tilgjengelighet. Prisene på disse varierer fra 149kr til 199kr i måneden.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, det er mulig å opprette en konto på Nextstory selvom du ikke er i Norge. Plattformen er tilgjengelig for mange marked og dermed for brukere i mange land.

4,8 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme