Med en visjon om å gjøre alle former for litteratur tilgjengelig for alle, har Storytel samlet et bibliotek med over 600 000 lydbøker og e-bøker. Denne omfattende samlingen rommer alt fra bestselgere og klassikere til nisjelitteratur, og den vokser stadig for å imøtekomme mangfoldet av lesernes interesser.

Hva er Storytel?

En av Storytels mest unike egenskaper er evnen til å tilpasse leseopplevelsen i henhold til den moderne leserens behov. Enten du er på farten, slapper av hjemme eller ønsker å kombinere lesing med andre aktiviteter, gir Storytel deg friheten til å velge hvordan du vil fordype deg i historiene. Med muligheten til å bytte mellom lyd- og tekstmodus, tilfredsstiller Storytel både de som elsker å lytte og de som foretrekker å lese selv.

Det er ikke bare tilgjengeligheten som gjør Storytel unikt, men også kvaliteten på innholdet. Plattformen samarbeider med anerkjente forlag og forfattere for å sikre at leserne får tilgang til en rik og variert samling av verk. Enten du er interessert i spennende eventyr, dyptpløyende biografier eller lærerike fagbøker, vil du finne noe som fanger din interesse i Storytels digitale hyller.

Gjennom et brukervennlig grensesnitt gir Storytel deg også muligheten til å lage personlige boklister, dele anbefalinger med andre lesere og utforske nøye utvalgte samlinger. Den sosiale dimensjonen av plattformen legger til en ekstra glede ved å oppdage nye bøker basert på fellesskapets anbefalinger.

Opprett konto

Start reisen din ved å opprette en konto. Gå til deres hjemmeside og klikk på «bli abonnement» for å begynne å utforske den digitale verdenen av bøker.

Prøv Storytel gratis

Før du tar en beslutning, gir Storytel deg muligheten til å prøve tjenesten gratis. Dette eksklusive tilbudet gir deg en smakebit på det enorme biblioteket av lydbøker og e-bøker, slik at du kan oppdage det rike mangfoldet før du forplikter deg.

Ett abonnement som passer deg

Storytel tilbyr en rekke abonnementer designet for å imøtekomme forskjellige lesepreferanser og budsjetter. Velg det abonnementet som passer best for deg og dykk ned i en verden av ubegrenset leseglede.

Abonnementstyper og Priser

Unlimited

For deg som vil lytte og lese ubegrenset.

  • 1 konto
  • Lytt ubegrenset
  • Ingen bindingstid

Family

For deg som ønsker å dele historier med familien.

  • 2-3 kontoer
  • Lytt ubegrenset
  • Ingen bindingstid

Hvert abonnement gir deg tilgang til den omfattende katalogen av lydbøker og e-bøker, og forskjellige fordeler for å forbedre leseopplevelsen din.

Nyt over 600 000 lydbøker og e-bøker hos Storytel

Storytel gir deg muligheten til å utforske et virtuelt bibliotek som huser et bredt spekter av sjangre. Fra spennende krimromaner til hjertevarmende kjærlighetshistorier og lærerik sakprosa, vil du finne noe som passer til din smak. Med en stadig voksende samling av titler er det alltid noe nytt å oppdage.

Mest populære bøkene hos Storytel nå

Hold deg oppdatert med hva som fenger andre lesere akkurat nå. Storytels toppliste gir deg en smakebit på hvilke bøker som er i vinden, og kan være inspirasjonen du trenger for ditt neste litterære eventyr. 

På Storytel, den norske utgaven, er det flere bøker som har fanget interessen til lyttere over hele landet. Blant disse er Jo Nesbøs spenningsfylte krimromaner, som «Tørst» og «Kniv». For de som elsker fantasy, er «Kongen av Elfenben» av Holly Black og «Saganatt» av Leigh Bardugo blant de mest ettertraktede. På den humoristiske fronten er «Bare en natt til» av Simona Ahrnstedt en favoritt blant mange lyttere. Og for de som søker inspirasjon og personlig utvikling, er «Alt eller ingenting» av Brian Tracy og «The Subtle Art of Not Giving a F*ck» av Mark Manson to bøker som stadig holder seg på topplistene. Med et variert utvalg av sjangre og forfattere er Storytel et eldorado for bokelskere i Norge.

FAQ: Spørsmål og svar

Hvordan oppretter jeg en Storytel-konto?

Gå til Storytel. Klikk på “Prøv gratis”. Følg trinnene for registrering ved å oppgi nødvendig informasjon.

Hvilke betalingsalternativer har du?

Storytel tilbyr flere betalingsalternativer, inkludert kredittkort, debetkort og andre elektroniske betalingsmetoder. Velg det som passer best for deg og gjør betalingsprosessen enkel og praktisk.

Kan jeg opprette en konto når jeg ikke er i Norge?

Ja, uansett hvor du er i verden, kan du opprette en Storytel-konto og nyte tilgangen til det enorme biblioteket. Storytel ønsker å gjøre litteratur tilgjengelig for alle, uavhengig av geografisk plassering.

5,0 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme