Tjenester

4,8 rating
Mange har ønsket muligheten å kunne lagre og nyte sin favorittmusikk, filmer, serier og annet medieinnhold uavhengig av strømmetjeneste.
4,8 rating
Fabel er mer enn bare en strømmetjeneste; det er en destinasjon for norske lesere som ønsker å utforske litteraturen i moderne formater.
5,0 rating
Storytel er ikke bare en digital bokhandel; det er en levende bokopplevelse som har revolusjonert måten vi konsumerer litteratur på.
4,8 rating
Allente har gått et skritt videre i å gjøre strømming til en fantastisk opplevelse ved å tilby en dedikert TV-app som gir deg muligheten til å strømme dine favorittprogrammer og filmer direkte på TV-en din.
4,8 rating
Standard abonnementet koster 149kr i måneden etter de første 30 dagene gratis. Dette alternativet gir deg tilgang til å lytte og lese i opptil 30 timer i måneden.
5,0 rating
Dette abbonomentet koster 79kr i måneden og tillater kundene å lytte 20 timer i måneden. Hvis du ønsker å legge til ekstra brukere, koster det 49 kr ekstra i måneden.
4,0 rating
Amazon Prime Video, med sin rike blanding av egenprodusert innhold, eksklusive serier, og et bredt utvalg av filmer og dokumentarer, har etablert seg som en fremtredende spiller på dette konkurransedyktige feltet
4,3 rating
Opplev en verden av ubegrenset underholdning med Paramount+. Fra spennende filmer til populære TV-serier tilbyr plattformen et bredt spekter av innhold som passer for alle smaker.
4,0 rating
Hulu er en ledende strømmetjeneste som tilbyr et omfattende utvalg av filmer, TV-serier, originalinnhold og direktesendte TV-kanaler.
4,5 rating
Apple TV+ er en førsteklasses abonnementstjeneste som gir eksklusiv tilgang til et variert utvalg av originalinnhold, inkludert TV-serier, filmer og dokumentarer, skapt av noen av bransjens mest talentfulle skapere.
4,3 rating
Med et mangfold av innhold og en rekke abonnementsalternativer er Peacock en ledende strømmetjeneste som tilbyr en rikholdig opplevelse for underholdningsentusiaster.
4,8 rating
Opplev en verden av uendelige underholdningsmuligheter med Netflix. Utforsk et mangfoldig utvalg av filmer, TV-serier, dokumentarer og mer, tilpasset dine preferanser og seervaner.
4,5 rating
Denne guiden gir deg en grundig gjennomgang av YouTube TV, fra abonnementsplaner tilpasset dine behov til streamingkvalitet som sikrer en optimal seeropplevelse.
4,5 rating
SF Anytime der du bare betaler for det du virkelig vil se. Det er et univers som lar seg leie og kjøpe filmer når som helst, uten å kreve et fast gebyr hver måned.
4,5 rating
Du finner utrolig mye forskjellig hos strømmetjenesten, og det er ikke kun Disney filmer du har muligheten til å se.
4,8 rating
Strim er en brukervennlig tjeneste som lar deg strømme et bredt utvalg av kanaler og innhold. Her kan du virkelig utnytte de billigste strømselskaper og finne masse spennende underholdning.
5,0 rating
Strømmetjenester for film og serier har blitt utrolig populært, og en av de mest kjente i Norge er Viaplay. Her finner du det aller meste av filmer og serier, og det er en super kilde til underholdning på en kjedelig dag.
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme