Mange har ønsket muligheten å kunne lagre og nyte sin favorittmusikk, filmer, serier og annet medieinnhold uavhengig av strømmetjeneste. Audials One ønsker å være løsningen på dette, ved å tilby en plattform for nedlastning og opptak av medieinnhold fra ulike kilder.

I denne omtalen ser vi nærmere på hva Audials One 2024 og Ultra-versjonen har å by på, samt deres funksjoner, priser og hvorvidt programvaren er verdt investeringen for deg som medieentusiast.

Hva kan Audials One tilby?

Kort sagt muliggjør programvaren lagring av lyd og video, så du alltid har yndlingsfilmen, serien, lydboken eller musikken tilgjengelig – også hvis de skulle forsvinne fra tjenestene, du ikke befinner deg på plattformen, eller du er offline. Selv helt uten nettilgang, vil materialet fremdeles være tilgjengelig i ditt eget personlige bibliotek!

Utover dette løfter Audials One mediehåndteringen til nye høyder med en rekke spennende funksjoner og forbedringer i både 2024- og Ultra-versjonene. Den nyeste versjonen tilbyr avanserte løsninger for opptak av musikk, KI-baserte funksjoner, videoer og podcaster – alt sammen tilrettelagt gjennom et forbedret og brukervennlig grensesnitt som forenkler hele prosessen.  La oss se nærmere på de grunnleggende funksjonene du kan forvente av Audials One!

Musikkfunksjoner

For musikkentusiaster tilbyr Audials One muligheten til å ta opp musikk fra alle strømmetjenester i uovertruffen lydkvalitet. Programmet støtter formater fra standard 44.1kHz til imponerende 192kHz, noe som garanterer at selv de mest kresne lyd-feinsmeckere blir tilfredsstilt. Brukerne kan også glede seg over en sømløs integrasjon med musikkvideo-plattformer og dra nytte av enkle løsninger for å lagre spillelister og album direkte i Audials.

Videofunksjoner

Funksjonene for video i Audials One har gjennomgått betydelige oppgraderinger. Med forbedret teknologi for videoopptak kan brukere enkelt ta opp strømning fra populære tjenester som Netflix og YouTube i høy kvalitet. Det er også mulig å forhåndsplanlegge opptak og automatisk fjerne reklamer. Denne versjonen introduserer også et nytt personlig videobibliotek som organiserer videoer med smarte tagger og optimalisert lagring, noe som gjør det enkelt å holde oversikt over og ha tilgang til opptakene dine.

Podcast- og Radio

Podcast- og radiofunksjonene i Audials One har også blitt forbedret og gir deg nå tilgang til millioner av podcastepisoder og radiostasjoner fra hele verden. Med Audials One er det enkelt å søke opp og ta opp innhold av høy kvalitet, noe som gir deg som bruker muligheten for å nyte favorittprogrammene dine når som helst og hvor som helst. En spennende nyhet dette året er integrasjonen i flere moderne bilmodeller – noe som gjør det mulig å nyte medieinnhold mens man er på farten!

Konverteringsverktøyet

Konverteringsverktøyet i Audials One 2024 er nå oppgradert for å tilby enda større fleksibilitet og ytelse. Dette verktøyet lar brukere selv konvertere musikk- og videofiler til mange forskjellige formater, slik at de kan spilles på diverse enheter. Uansett om du trenger MP3-format for din bærbare spiller, FLAC for høykvalitetslyd hjemme, eller MP4 for visning på mobile enheter, håndterer Audials dette både enkelt og effektivt. Den nye versjonen inkluderer også en normaliseringsfunksjon som sikrer at alle spor spilles med konsekvent volum, ideelt for å skape en behagelig lytteopplevelse uten forstyrrende svingninger i volum.

Mediebibliotek

Mediebiblioteket i Audials One er designet for å gi deg en velfungerende og brukervennlig løsning til å organisere og administrere mediefilene dine. Den nye versjonen fra 2024 introduserer et AI-styrt oppsett som tilpasser seg brukerens behov og gir et lett overskuelig overblikk over musikk, filmer, lydbøker, podcast-episoder osv.
Dette gjør det enkelt å navigere og finne det innholdet du leter etter, takket være den automatiske kategoriseringen og taggingen av filene. Du unngår også irriterende dobbeltversjoner, takket være det forbedrede duplikatverktøyet, som hjelper deg med å rydde opp i samlingen din, ved å identifisere og fjerne duplikatfiler. Samtidig som verktøyet gir deg muligheten for å beholde de beste versjonene av hvert enkelt lydspor eller video​​.

Enkel brukeropplevelse med Audials One

Audials One skiller seg ut med sitt brukervennlige og intuitive grensesnitt, designet for å gjøre det enkelt for brukere av alle ferdighetsnivåer å navigere i applikasjonen. Startskjermbildet tilbyr direkte tilgang til alle hovedfunksjoner som musikkopptak, videonedlastning og radiostasjonssøk, noe som gjør det lett å finne frem til det du skal bruke.
For å forenkle brukeropplevelsen ytterligere, inkluderer Audials One også en rekke automatiske forhåndsinnstillinger. Dette inkluderer alt fra valg av videooppløsning til innstillinger av lydkvalitet. Disse forhåndsinnstillingene sikrer at du som bruker kan begynne å oppta eller laste ned nesten umiddelbart, med minimal konfigurasjon. Men kan samtidig selvfølgelig justeres ut fra den enkelte brukerens preferanser og behov. 

Audial Ones omfattende plattformkompatibilitet 

Audials One er primært utviklet for bruk på Windows-operativsystemet, noe som betyr at det er optimalisert for Windows 10 og Windows 11. Brukere av Windows kan derfor forvente en sømløs integrasjon med deres system, noe som inkluderer støtte for systemspesifikke funksjoner som varslinger og tastatursnarveier. For dem som foretrekker å benytte seg av media på farten, tilbyr Audials One også en særlig tilpasset mobilapp. Denne appen er tilgjengelig for både Android og iOS, noe som sikrer bred tilgjengelighet på alle de mest brukte mobile plattformene. Mobilappen tillater ikke bare fjernstyring av desktop-applikasjonen, men også enkel tilgang til mediebiblioteket direkte fra mobilen eller nettbrettet.

Audials One priser (2024 versjonen)

Årlig lisens:

  • $39.90 (Vanlig pris $89.90)
  • Inkluderer Audials One 2024 og fremtidige versjoner for et år.

Permanent lisens:

  • $59.90 (Vanlig pris $89.90)
  • Gir ubegrenset bruk av Audials One 2024.

Audials One 2024 Ultra priserne

Årlig lisens:

  • $59.90 (Vanlig pris $149.90)
  • Inkluderer Audials One 2024 Ultra og alle framtidige versjoner for et år.

Permanent lisens:

  • $99.90 (Vanlig pris $149.90)
  • Gir ubegrenset bruk av Audials One 2024 Ultra.

Begge versjonene gir deg en 14-dagers pengene-tilbake-garanti, så du som bruker har muligheten til å prøve programvaren helt uten risiko.

Forskjellene mellom Audials One og Audials One Ultra

Audials One og Audials One Ultra 2024 er begge kraftige mediehåndteringsverktøy, men med enkelte viktige forskjeller. Mens Audials One fokuserer på de grunnleggende funksjonene, som opptak av musikk, videoer, radio og podcasts, tilbyr Audials One Ultra også ytterligere avanserte funksjoner – deriblant en AI-drevet videoforbedrer. Denne AI-funksjonen i Ultra-versjonen er særlig designet for å forbedre videokvaliteten, noe som er ideelt hvis du som bruker ønsker å optimere videoopptakene dine for å kunne oppnå en høyere visningskvalitet. I tillegg inkluderer Ultra-utgaven mer omfattende støtte for fremtidige versjoner, noe som gir en mer fremtidsrettet investering for dem som regelmessig oppdaterer programvaren sin, for å holde tritt med de nyeste teknologiene og strømmetjenestene.

Sikkerhet og personvern

Sikkerhet og beskyttelse av personvern er sentrale elementer i Audials One. Programvaren er utviklet med strenge sikkerhetsprotokoller for å sikre at brukerdata håndteres sikkert og i samsvar med gjeldende lovverk for databeskyttelse, som EUs GDPR (General Data Protection Regulation).
Audials One sikrer at alle data som samles inn fra brukerne, behandles med høyeste grad av sikkerhet. Dette inkluderer kryptering av sensitive data og sikker lagring av brukerinformasjon. Dessuten gir Audials One brukere kontroll over deres personlige data og tilbyr tydelige og gjennomskuelige innstillinger for personvern, slik at brukere selv kan tilpasse hvordan deres informasjon blir brukt og delt.

Hvorfor velge Audials One

Audials One gir deg mulighet for å samle et eget personlig bibliotek av dine favoritter blant film, serier, lydbøker, videoer, podcast og musikk. Så du alltid har dem tilgjengelig – også når du er offline!
Og med de nye forbedrede funksjoner, konverteringsverktøy og mediebibliotek, gir Audials One deg samlet sett en kraftig, men brukervennlig plattform som ikke bare forbedrer hvordan medier kan samles og nytes, men også hvordan de administreres og lagres for fremtiden.

4,8 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme