Når det kommer til strømmetjenester for filmer og serier så finnes det utrolig mye vi kan velge mellom. De aller fleste bruker noe av tiden sin på å underholde seg selv på slike sider, og derfor har det blitt utrolig populært. En av strømmetjenestene som har fått særlig mye oppmerksomhet de siste årene er Disney+ der du har mulighet til å se et stort og variert innhold, for en god pris. Her skal vi ta en nærmere titt på hva du kan se på Disney+, hvor mye det koster, og om det er verdt abonnementet.

Hva kan du se på Disney+?

Disney+ er en av nykommerne når vi ser på strømmetjenester, og siden er kun litt over to år gammel. Dette betyr likevel ikke at innholdet er fantastisk, og det er en strømmetjeneste som virkelig ikke skuffer oss. Noen tenker kanskje at man kun kan se Disney-filmer i tjenesten, og at den er mest for barn. Det kan virke slik på navnet, men sannheten er at du får så mye mer enn bare det. Ja, siden er særlig god på animerte filmer, men du kan også se slagere som Greys Anathomy, The Walking Dead og Star Wars på Disney+.

Disney

Det blir likevel mest åpenbart å starte med Disney-filmene, fordi dette jo er grunnen til at mange abonnerer på siden. Disney bringer frem mange gode stunder, og det ligger noe nostalgisk her for de fleste. På tjenesten kan du finne de gamle filmene, men også nyere utgivelser som Raya og den siste dragen og Encanto. Disney fungerer som god underholdning for mange voksne også, men har i senere tid fått særlig ros for å lage filmer med god moral, der vennskap, rettferdighet, familie og personlig styrke er i fokus.

I det siste har det også blitt en trend i filmverden å lage nye versjoner av de gamle klassikerne, ved å sette animasjonen ut i den virkelige verdenen. Her regisseres og spilles de gamlehistoriene ut, men med en ny look og nye, profesjonelle skuespillere. Vi har blant annet sett Emma Watson som Belle, og nylig Emma Stone som den fryktløse Cruella de Ville. De nye versjonene kan du selvsagt også se på Disney+.

Pixar

Pixar er et annet enormt studio som står for produksjonen av noen av de mest elskede filmene vi har. I 2006 ble Pixar kjøpt opp av Disney, så det gir altså god mening å inkludere filmene på strømmetjenesten. Dessuten har dette studioet produsert klassikere som Biler-filmene, Toy Story, Se opp, Monsterbedriften og Wall-e. I senere tid har de produsert blant annet Luca, Sjel og Coco, som presenterer en litt dypere og mer meningsfull historie for seerne.

Marvel

Marvel Studios har de siste årene kommet med enormt populære filmer, som har trukket mange seere til skjermen. Disney + presenterer de til deg, og gir deg muligheten til å se de i Marvels kronologiske rekkefølge. Dette er filmer som Hulken, Iron Man og Thor, der noen av de mest kjente skuespillerne vi kjenner i dag kjemper for rettferdighet i verden.

Star Wars

Dette er utvilsomt en av de mest kjente og berømte filmserien i verden. Historien om kampene i verdensrommet har trollbundet de fleste av oss, og det fungerer som et godt tilskudd til Disney+. Her kan du også se den nyere utgivelsen basert på Star Wars universet, The Mandalorian, der den søte karakteren baby Yoda har fått mye oppmerksomhet.

National Geographic

Animasjonsfilmene fra Disney er jo ofte basert på dyr og natur, men med National Geographic kan du se og lære mer av det som skjer i den virkelige verden. Dette er perfekt for alle som liker å se naturdokumentarer, og få et innblikk i den utrolige verdenen vi lever i. våre tre favoritter fra National Geographics på Disney+ er Cosmos: A Spacetime Odyssey fra 2014 som tar deg gjennom verdensrommet og tar for seg et nytt fenomen i hver av seriens 13 episoder. America’s National Parks der du får se alt fra Yellowstone til Everglades, og sist men ikke minst Brain Games, som handler om hvordan hjernen til oss mennesker fungerer.

Star

Delen av Disney+ kalt Star inneholder alt fra Disney Television Studios, 20th Century Studios, FX, 20th Television, ABC, Searchlight Pictures, og mer. Her kan du oppleve en helt ny verden av tv-serier og filmer, og blant annet se Desperate Houseviwes, Prison Break og How I Met Your Mother. Denne delen av Disney+ sørger for at det er innhold for de fleste målgrupper, og tar deg litt bort fra den glade, fargerike, animerte verdenen. Du kan også se eldre filmer serier som Bones, Buffy The Vampire Slayer og Die Hard.

Se film i farta

En funksjon som mange strømmetjenester har begynt å tilby, er muligheten til å laste ned filmer og serier, for så å kunne se de offline. Dette er et supert alternativ når man for eksempel er ute å reiser med fly, eller skal kjøre lange turer med barn i bil. Du kan enkelt finne filmer du kan laste ned i tjenesten, og selv dannet et bibliotek av innhold du kan nyte når som helst og hvor som helst.

Abonnement og pris

Til tross for en økende popularitet, og et enormt stort sortiment av underholdning, så holder Disney+ prisen nede. Du får et abonnement for konkurransedyktige 79kr i måneden, uten bindingstid. Hvis du likevel er klar for å binde deg til et år med Marvel, Disney, Pixar og mer, så kan du dra nytte av et årsabonnement for 790kr og spare 15%. Dette er et gidt tilbud for alle som vet de vil bruke tjenesten om og om igjen, og eliminerer dessuten de månedlige trekkene, ved at du kun betaler en gang i året.

Konklusjon

Alt i alt er Disney+ et fantastisk alternativ for deg som ønsker variert innhold. Du finner utrolig mye forskjellig hos strømmetjenesten, og det er ikke kun Disney filmer du har muligheten til å se. Tjenesten blir dessuten tilbudt til en lav pris, sammenliknet med mange av konkurentene. Det er en strømmetjeneste som passe ypperlig for barn så vel som voksne, og er perfekt for de nostalgiske stundende.

4,5 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme