Er du lei av å betale for abonnementer du egentlig ikke bruker? Og å føler du kaster bort penger når det eneste du gjør er å scrolle i strømmetjenester uten å finne det du vil ha? Så er kanskje SF Anytime løsningen for deg! Dette er en litt annerledes strømmetjeneste, der du bare betaler for det du virkelig vil se. Det er et univers som lar seg leie og kjøpe filmer når som helst, uten å kreve et fast gebyr hver måned.

Dette kan være en smart løsning for alle som ikke ser like mye på film hver måned, eller som er lei av å betale for filmer man ikke ser. Her skal vi anmelde strømmetjenesten SF Anytime, fortelle deg hva du kan finne her, hvorfor du bør bruke det og hva det koster. La oss ta en titt.

Hva kan du se?

Først og fremst må vi ta en titt på hva slags innhold det er på SF Anytime, for dette har jo selvfølgelig mye å si når man skal velge strømmetjeneste. Det er viktig at man kan få følelsen av å ha alt i ett, så man slipper irriterende og unødvendige abonnementer. På SF Anytime kan du heldig vis se det aller meste. Strømmetjenesten ble lansert i 2002, for snart 20 år siden, så disse vet hva de driver med.

Film

Det finnes et hav av filmer på nettsiden, som også er strømmetjenestens hovedfokus. det at man skal betale for hver film gjør at utvalget er mye større, og det er virkelig kvalitet i filmsortimentet her. Dette er nesten som å dra på kino, bare at alle de beste filmene går, og det er mye billigere. En kjapp titt gjennom siden fører deg på en magisk reise i filmens verden, her er det beste av det beste oppgjennom tidene, og klassikere som The Shining, Silence of the Lambs, Pulp Fiction og Ringenes herre er noe av det du vil se. Du finner også nyere filmer, i sjangere som thriller, drama, Sci-Fi og mye, mye mer.

Serier

Hvis du er den personen som ikke synes at en film er nok, og som alltid søker etter mer, mer, mer! Så er TV-serier et perfekt valg. Her er historiene dratt lengre og vi får virkelig muligheten til å bli kjent med karakterene. Hos SF Anytime florerer det av serier som du kan sjekke ut. Du kan for eksempel kjøpe hver av de 12 sesongene av humorprogrammet The Big Bang Theory, som har nesten 280 episoder! Det er med andre ord mye godt å se, og det legger opp til en real binge-periode. Det er selvsagt også mer å se på hos strømmetjenesten, blant annet Hannibal, Madmen The 100 og Watchmen for å nevne noen.

Barn

Strømmetjenester er for hele familien, og det er viktig at man finner noe alle kan like. SF Anytime har gjort alt til rette for å kunne ha en hyggelig familiekveld, med film som alle vil like. Inne på strømmetjenesten er det en egen side med innhold dedikert til barn. Her finner du et stort utvalg av filmer som passer til alles smak, og som de aller fleste voksne også vil like. Det slår jo aldri feil med en Disney Pixar film, eller noe du selv så på i din barndom. Dere kan jo for eksempel se på historien om Lille grisen Babe, hvordan Kevin ender opp Hjemme alene, eller alle de koselige historiene til Astrid Lindgren.

Nyheter

En smart del av SF Anytime er seksjonen som de kaller «Nyheter» her kan du som du kanskje skjønner finne nyheter. Du vil sjeldent finne de aller nyeste filmene inkludert i sortimentet hos en vanlig strømmetjeneste. Grunnen er at de gjerne tilbys til kjøp eller leie i starten, med mindre de kommer fra strømmetjenestens egen produksjon. Hos SF Anytime finner du det nyeste innen film og serier, og du kan alltid følge med på hva som akkurat har blitt sluppet. Det kan for eksempel være Ice Road med talentfulle Liam Neeson i spissen, thrilleren Old eller gyseren om den skumle Candyman.

En unik opplevelse

Det vi liker så godt med SF Anytime er at det gir en mer unik opplevelse, og tjenester skiller seg ut fra de mange andre på markedet. Det tar oss tilbake i tid til da man fysisk skulle leie en film, og til da det lå litt mer tanker bak valgene man tok. Prisen på hver film ligger på rundt 50-lappen, og sesonger kan kjøpes for 100-200kr, avhengig av hvor mange episoder det er.

De har også lagt til nyttige funksjoner på siden, som gjør opplevelsen enda bedre. Inne på hver film kan du se oversikt med navn og bilde av hver skuespiller. Du får også opp hvilken score filmen eller serien har fått på IMDb, en rangering som mange liker å bruke når man velger film.


SF Anytime gir deg også muligheten til å kjøpe gavekort på film, som man kan gi til andre. Dette er den perfekte gaven å gi til en filmelsker! Siden gir oss også følelsen av å være på kino, og med en god TV, litt popkorn og dempet belysning, så er det nesten som om man sitter i salen. Faktisk er det enda bedre, fordi du kan kjøpe filmen og ha den i tiden fremover, og det er billigere enn å kjøpe hver deres individuelle billett.

Konklusjon

For å konkludere er vi svært fornøyde og positive til SF Anytime, og synes det er et fantastisk valg for alle som er glad i film og serier. Det er en fordel om man ikke vil ha mange abonnementer på ulike strømmetjenester som suger penger selv om man ikke ser noe film. Det kan være en ulempe for de som liker å klikke seg inn og sjekke ut mange filmer før man velger, men det gjør også hver enkelt film mer satt pris på og unik. Vi liker også at det er noe for hele familien, og at man kan se gamle titler som det ellers er vanskelig å få tak i i god kvalitet. Alt i alt et fantastisk tilbud.

4,5 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme