De aller fleste av oss tar i bruk strømmetjenester innimellom, om ikke daglig. De har blitt utrolig populære de siste årene, og det er stort sett her vi ser filmer og serier. Det fine med disse sidene er at du ikke trenger å bru deg om reklamepauser, og du har alt på et sted. Det finnes veldig mange strømmetjenester å velge mellom i dag, og en av dem er Strim.no. Strim er en side som samler innholdet fra flere kanaler for å gi deg det beste innholdet. Her vil vi se nærmere på Strim som strømmetjeneste, og gi vår anmeldelse av tjenesten.

Sånn bruker du Strim

Strim er en brukervennlig tjeneste som lar deg strømme et bredt utvalg av kanaler og innhold. Her kan du virkelig utnytte de billigste strømselskaper og finne masse spennende underholdning.

Steg 1: Opprett en konto

Start ved å besøke Strim-nettstedet og opprette en konto. Du vil bli bedt om å oppgi nødvendig informasjon og velge brukernavn og passord.

Steg 2: Velg abonnementet ditt

Etter at kontoen din er opprettet, kan du velge mellom de tilgjengelige abonnementene. Prisene varierer avhengig av hvilke kanaler og tjenester du ønsker tilgang til. Finn det abonnementet som passer best for dine behov og budsjett.

Steg 3: Installer Strim-appen

Last ned Strim-appen på enhetene du vil bruke for strømming. Strim er tilgjengelig på en rekke plattformer, inkludert smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner og smart-TV-er.

Steg 4: Logg inn

Åpne Strim-appen på enheten din og logg inn med påloggingsinformasjonen du opprettet tidligere.

Steg 5: Utforsk kanaler og innhold

Når du er logget inn, kan du begynne å utforske de tilgjengelige kanalene og innholdet. Strim gir deg tilgang til et bredt utvalg av kanaler, inkludert nyheter, sport, underholdning og mer.

Steg 6: Tilpass innholdet

En av fordelene med Strim er muligheten til å tilpasse innholdet du ser. Du kan legge til favorittkanaler, opprette spillelister, og motta anbefalinger basert på dine interesser.

Hva kan du se på Strim?

Det aller viktigste med en god strømmetjeneste, er at det finnes mye du kan se på. Det er jo tross alt grunnen til at man bruker tiden sin her, og stort utvalg er alltid et stort pluss. Å holde abonnement på slike sider koster dessuten penger, så det gjelder å finne sidene som er verdt utgiften. Stim tilbyr som sakt et stort innhold, og er unike i den forstand at de samler innhold fra flere forskjellige strømmetjenester, som HBO Max og Viaplay. Dette er to utrolig populære sider for å se film og serier. La oss ta en nærmere titt på noe av det du kan se hos Strim.

Viaplay

Viaplay regnes for mange som den absolutte klassikeren når det kommer til strømmetjenester. Her finnes det et enormt stort innhold av filmer og serier, alt fra helt nye utgivelser til alle de gamle vi kjenner så godt fra før. De har også et bredt utvalg av innhold til barn, samt sport og nyheter. Viaplay er det perfekte stedet for deg som er på utkikk etter en god blanding av norske, utenlandske og ellers skandinaviske filmer og serier. Her kan du blant annet se suksess-serien Pørni med Henriette Steenstrup, eller spennende krimserier som Fargo og The Walking Dead.

HBO Max

Her har du selve seriekongen, der du uten tvil kan finne mye å binge. På HBO kan du se noen av verdens mest populære serier, som for eksempel den verdenskjente hitten, Game of Thrones. Du kan også se Gossip Girl, Succession og Sex and the City. Er du fan av sistnevnte så kan du også se det nyeste tilskuddet And Just Like That, som følger hovedpersonene årevis etter den originale serien. HBO Max er virkelig stedet for deg som elsker å se serier, men det finnes også mange gode filmer her som du kan sjekke ut.

TV2 Play

Neste strømmetjeneste du kan få inne på Strim er TV2 Play, og dette er virkelig en god tjeneste å ha tilgang til, særlig hvis du er glad i de gode, norske programmene. Dette er steder du går til når du vil se feel good programmer som Huskestue, LEGO Masters og Norges nye megahit. Det finnes også dokumentarer, filmer og reality fra utlandet her også. Det er en side som har det meste, men som særlig er fint å ha som tillegg på Strim om du innimellom vil ha litt norsk snakk på skjermen.

Paramount + og Nordisk film+

De to siste strømmetjenestene for film og serier vi skal skrive om her, er Paramount + og Nordisk film+. Her får du en god blanding av nye, originale og unike historier, samt de gamle klassikerne. Se alt fra Gudfaren til Kongens nei, og kos deg med noe av det beste filmverdenen har å by på.

Sport og kanaler

Foruten om film og serier får du med Strim også tilgang til andre TV kanaler og sport. Dette gjør at du har alt på et sted, og kan få med deg det aller meste. Eksempler på kanaler du får er TV3, TLC og FEM. Sistnevnte er kjent for å sende mange gode filmer om kveldene, og særlig mye stemningsfylt rundt juletider. Det er ingen annen kanal som lager så særlige programmer som TLC, og TV3 står blant annet bak megahiten Paradise Hotel. En sportsfan vil nok være mest takknemlig for kanaler som TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, V Sport +, V Sport 1, V Sport 2, V Sport 3, Eurosport 1 og Eurosport Norge, samt strømming av alle Champions League og LaLiga kampene.

Abonnementer hos Strim

En ting vi liker spesielt godt med Strim er at man enkelt kan velge ulike pakker, alt etter hva det er man liker å se på. Du trenger med andre ord ikke å betale for kanaler eller strømmetjenester du ikke bruker, og får dermed mer for pengene. Prisen er dessuten god, med tanke på at du får flere abonnenter i et abonnement, fremfor å skulle kjøpe et fra hver strømmetjeneste.

Du får “Strim litt” for 199kr i måneden, som inneholder den helt enkle pakken med de mest kjente TV kanaler. “Strim mye” koster deg 349 kroner i måneden, og inneholder et utvidet sortiment av kanaler, samt strømmetjenestene nevnt over. Deretter har du en utvidet versjon av denne, som er “Strim mye + sport” hvor du også får sportsinnholdet for 449 kr i måneden. Så har du de to største pakkene “Strim mest” til 399 kr i måneden og “Strim mest + sport” for 499kr i måneden. Her får du tilgang til alle strømmetjenestene nevnt tidligere, over 30 kanaler og alle sportskanalene deres, om dette ønskes.

Konklusjon

Strim er en fantastisk god strømmetjeneste som har det du trenger for å bli underholdt i hverdagen. Det store utvalget gjør at det passer for de aller fleste, og vi liker at du selv kan velge hva du vil abonnere på. Siden er dessuten enkel å navigere seg i, og du får opp imdb ratingen på filmene og seriene inne på Strim. Dette gjør det litt enklere å velge fra havet av innhold. Du kan også raskt finne frem til lister over de mest sette filmer og serier som er gode forlag til deg som skal se. Strim er en god strømmetjeneste for deg som ikke helt vet hvilke tjenester du burde investere i, fordi du kan oppleve så mye forskjellig i et og samme abonnement. Du kan prøve Strim helt gratis i 7 dager, og det er ingen bindningstid.

FAQ

Hvor mye koster Strim i måneden?

Prisene for Strim varierer avhengig av hvilket abonnement du velger. Du kan finne de nyeste prisene på Strim-nettstedet.

Hvilke kanaler får du med Strim?

Strim tilbyr et variert utvalg av kanaler, inkludert lokale kanaler, nyhetskanaler, sport, underholdning og mer. Utvalget kan variere avhengig av abonnementet du velger.

Hvordan logge inn på Strim på TV?

For å logge inn på Strim på TV, må du laste ned Strim-appen på smart-TV-en din og bruke påloggingsinformasjonen du opprettet under kontoopprettelsen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre påloggingen.

4,8 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme