Strømmetjenester for film og serier har blitt utrolig populært, og en av de mest kjente i Norge er Viaplay. Her finner du det aller meste av filmer og serier, og det er en super kilde til underholdning på en kjedelig dag. I denne artikkelen skal vi se nærmere på viaplay som strømmetjeneste, hva du kan se og hvor mye det koster.

Finn det beste, alltid

Mange strømmetjenester kan virke ganske lite, og vi ser etter noe som gjør den spessiell, og som skiller den ut fra resten. Viaplay har noe man ikke vanligvis ser hos alle strømmetjenester, som gjør det enklere å velge film. For, vi har jo alle vært i situasjonen der man scroller og scroller, men aldri finner noe å se på? Hos Viaplay får du imdb ratingen opp når du klikker deg inn på en film eller serie. Dette er en samling av tilbakemeldinger fra filmentusiaster, som sier noe om hvor god filmen eller serien er, ifølge folket. Mange liker å velge filmer som har høy imdb score, for å finne noen gode klassikere.

Hva kan du se?

Men hva kan du egentlig se på Viaplay? Dette er jo det aller viktigste når man velger en strømmetjeneste, og når man betaler for et abonnement så vil man også ha stort utvalg. Det finner du på viaplay. Vi liker spesielt at Viaplay har mange ulike kategorier. De tilbyr ikke “bare” filmer og serier, men også mye annet godt. Her er en liste over kategoriene av underholdning du finner inne på Viaplay.

Film

Den første er ingen overraskelse, det er nemlig filmer. Viaplay har et stort utvalg filmer i alle mulige sjangere. Du finner klassikere som Indiana Jones, Da Vinci koden og Tomb Raider, men også alt fra Viaplay originals. Dette er tjenestens egenproduserte filmer, som for eksempel den nye filmen om Aksel Lund Svindal.

Serier

Hvis du er personen som virkelig ikke kan la et plot ligge, og gjerne bare vil ha mer, så er kanskje serier et bedre valg, og det finner du masser av hos Viaplay. Noe av det vi liker best er at det finnes så mange skandinaviske serier. En favoritt blant mange nordmenn er Viaplay original serien Maskineriet med Kristoffer Joner i spissen. Du kan også se reality serier som Paradise Hotel, eller kose deg med 16 sesonger av den amerikanske politiserien CSI.

Barn

En strømmetjeneste deles ofte med hele familien, og det fine med Viaplay er at de har en rekke innhold til barn. Du kan se klassikere som Shrek og Jungeldyret Hugo, eller nyere fortellinger om hundene i Paw Patrol. For de aller minste har du Coco Melon, og til juletider kan du jo sette på den fine historien om Snekker Andersen og julenissen. Det er med andre ord noe til en hver smak.

Kanaler

Hvis du trodde Viaplay satte grensen ved filmer og serier, så tok du feil. Du får nemlig også tilgang til tv kanalene TV3, TV4 og TV 6 på siden. Her kan du blant annet se Real Housewives of Beverly Hills, Hellstrøms kjøkken og Dr. Phil.

Sport

Det er også muligheten for å se sport hos Viaplay, og du har tilgang til en rekke Live kamper i mange forskjellige grener. Du kan blant annet få med deg ishockey kamper, de beste fotballhøydepunktene og det mest spennende fra amerikansk fotball. I tillegg til selve kampene får du også tilgang til sportsdokumentarer og sportsprogrammer.

Nyheter

Hvis du er en som er interessert i nyheter fra hele verden, ikke bare dem du får på NRK eller på TV2, så kan vi glede deg med at du får tilgang til mange, internasjonale nyhetskanaler med Viaplay. Dette innebærer blant annet CNN, BBC og CNBC, og gir det med andre ord et stort utvalg av nyhetsprogrammer å kikke på, for å kunne holde seg oppdatert.

Lei og kjøp

Det er som regel en ting man oftest pirker på når det kommer til strømmetjenester, og det er at de ikke har det nyeste innholdet. Man vil jo gjerne se alt av de nyeste filmene som er ute på kino, eller som man akkuratt har sett reklame på, men dette er ikke alltid mulig. På Viaplay finnes det løsningen som heter lei & kjøp, der man kan, som navnet tilsier, leie og kjøpe filmer. Her finner du gjerne noen av de nyere filmene, som kan leies eller kjøpes for rundt 50-100kr.

Viaplay vinter

Sist, men ikke minst har vi en kategori som vi nordmenn liker særlig godt, og det er Viaplay vinter. Her har de samlet det beste fra vintersporten, slik at du alltid kan se de norske stjernene briljere i snøen. Du får selvfølgelig også se alle de internasjonale stjernene, og får tilgang til intervjuer i studio, og alle løpene. Inne på Viaplay vinter kan du også finne oversikt over når og hvilke løp som går fra dag til dag, samt hvilke nordmenn som er med og konkurrerer.

Pris og abonnement

Viaplay har ulike abonnementer alt etter hva du er interessert i å se. Du kan få filmer og serier for 119kr i måneden. Hvis du også vil ha sport, så koster hele pakken, inkludert filmer og serier, 449kr i måneden. Og for filmer, serier og nyheter må du betale 219kr i måneden. Du kan prøve to uker gratis på alle pakkene, og du kan også si opp når du selv ønsker.

Konklusjon

Alt i alt synes vi at Viaplay er en god strømmetjeneste, med utrolig mye å by på. Ikke bare er det et stort utvalg av filmer og serier, men du kan også få sport og nyheter, som for mange vil være en stor fordel. Barnekategorien gjør den familievennlig, og du har også mulighet til å laste ned innhold og se det offline. Dette er gull verdt når man skal ha barna med på lange bil- eller flyturer. Ratingen fra imdb gjør det enklere å velge film, og gir et bedre inntrykk av hva du egentlig skal se. Viaplay er den perfekte strømmetjenesten for deg som er interessert i det meste, og som enkelt og praktiskønsker det hele på et sted.

5,0 rating
© Copyright Strømmetjenester.com | Powered by WordPress | Mercury Theme